Lite om helgens mode!

image27

1. Philip - Man vet vart man har honom, ingen direkt utmanade klädstil. Här har han valt att blanda olika färger vilket är helt okej om man vet vad man ger sig in på. Tydligen så funkade denna matchning väldigt bra...
2. Tim - Körde på chinos och var lite av gängets Mr. Nice Guy. Charmen var på topp och då är det svårt att hejda Tims framfart genom staden, minst två flickor kunde inte hålla fingrarna i styr!
3. Rickard - Valde efter ett par vilda helger en ganska lam och avslagen stil som dock var lite toppad med en skjorta. Ska man ha skjorta på sig så skulle inte jag tipsa er om att ha en hoodtröja över skjortan, men Rickard har haft det lite jobbigt på sistonde vilket gör hans val lite mer förståeligt.
4. Joacim - Som vanligt har han prickat rätt, frågan är om han någonsin kommer att komma att klä sig helt fucked up? Stilrent och väldigt förföriskt, flickorna får hålla i hatten när han glider förbi.
5. William - Nykomling som han var gjorde han helt rätt att rådgöra med dom lite mer erfarna gängmedlemmarna, tydligen blev resultatet randigt med en elegant piké under. Stiligt men lätt att tappa bort.
6. Jonathan - Gjorde det lätt för William och klädde sig även han i randigt dock med en väldigt vågad v-ringning. Jonathan har det i blodet och kommer vara livsfarlig framöver!
7. Johan - Killen med den stora plånboken, valde även han att gå lite på det randiga men inte med lika grova linjer som i de andra fallen, en hood över och ett par mörka jeans gjorde att han tillochmed fick bil med några helt okända människor gratis!

Vårens absoluta måsten!

Solen skiner, glass slickas och folk som börjar ta av sig allt mer kläder, det nalkas sommar banne mig. Men för alla ni som gick grundskolan (undantag, solhaga & och skolorna kring skäggetorp) så vet ni ju att innan sommaren kommer ju våren. Och som den har slagit till, jag tänkte tipsa om några plagg och dylikt som verkligen hör hemma under kategorin "vår" och jag gör det i en form av lista.

Topp 10 i vårens absoluta måsten:

-Solglasögonen Gärna jättestora så man ser ut som en fluga.
-Chinobyxorna Aldrig förr har så många sett så fattiga ut.
-Brunkrämen Dock inte för mycket, då blir som för greken - tsatsiki av alltihop.
-Utslitna jeans med hål i Way to cool asså, brudarna kommer falla pladdask(?).
-Scarfen Tänk att folk fortfarande vill se ut som en idiotisk cowboy år 2008.
-Färgade jeans Alla drömmer ju om att vara klassen clown, och nu är dom bara en sväng in på JC ifrån det!
-Högklackat Att se trashig och horig ut, får verkligen oss män att bli lite crazy.
-Jeans med hög midja Jättesnyggt och jättesexigt, ser inte alls ut som underbetald lakej från 1957.
-Snygga strumpor instoppade i jeansen Den här trenden dör aldrig ut, gud så stiligt det är. OCH som brudarna faller!!
-Instoppad skjorta i gula jeans med en tröja hängades över axlarna Du utstrålar verkligen pengar, och kanske även lite brist på självkännedom.

image24
Lika som bär?


image25
Bör användas i måttliga mängder!

image26
Scarf år 2008!? Ja, snart får väl invandrare vistas utomhus på dagtid också..



Ta det lugnt med festandet i helgen!

Det närmar sig fredag och många där hemma väntar ivrigt på den kommande helgen, det ska drickas, det ska bråkas och det ska sminkas osv. Som bloggare har jag ett ansvar att iallafall varna mina trogna läsare att med alkohol i blodet kan både det ena och andra hända. Jag har funderat fram och tillbaka på det här och mitt ansvar, så jag har kommit fram till ett par sätt man kan ha roligt på utan att alokoholhaltiga drycker måste hävas i mängder.

(jag har namngett det olika sätten med namn, men det behöver inte möjligtvis vara kopplat till den personen)

Oskar Fagerström:

Snutta på en och samma öl hela kvällen!

Oskar har en strategi som både är skonsam emot plånboken och emot hjärncellerna. Det Oskar gör är att han köper endast en burk öl, sedan köper han något i stil med Päronsoda. Han häller ut ölen, och fyller den med Päronsodan och så går han runt med den hela kvällen snuttandes och fnittrandes. Om ni någon gång har varit på "fest" med honom så märker ni att han svårt att gå rakt, så beror det på att innan varje fest så tar Oskar ut sin lillasyster på trädgården och snurrar flera hundra varv runt och runt i cirklar. (Sri Lankansk tradition)

image17


Philip Abrahamsson:

Endast dricka det sista av varje burk!

Om man inte känner Philip som jag så kan man lätt tro att han är en riktig alkis, men den lite otäcka utväxten av magen beror inte på öl utan på ett datorspel. Vid fest så ser man sällan Philip, vanligast ligger han i någon buske och hälsar på Ullrik, eller så är han hos *anonym.R*. Det är dock inte ofta som denna unge man är onykter, detta beror på att Philip nästan aldrig har någon egen dryck. Han får oftast det sista som ingen vill ha som bara består av saliv och avslagen dryck. Men jag vill höja ett varningens finger! När han väl blir onykter så är det bäst att hålla sig undan för han blir lite av en översocial idiot!

image18




Johan Eisner:

Undvik alkohol!

Grabben kör mycket på att häva så fort som möjligt, vilket alltför ofta slutar med att han får tömma sin magsäck framåt 19.00. Men grabben ska ha en eloge för sin smöriga stockholmska, sitt skägg och sina hål i öronen.

image19


Joacim Westling:

Ställ burken uppochner och se oskyldig ut!

Har haft lite otur på sistonde, det är många som vill pilla och dra i honom det skapar naturligtvis en väldig förvirring hos Joacim. Bord som går sönder, kompisar som kastar ut honom, klart han har det tufft!
Men hans styrka är annars att han vet när det börjar bli för mycket, han har några knep som han tar till då. Det ena är att han ställer burken uppochner och ser väldigt oskyldig ut, det andra är att han går ut och bråkar men bara med gubbar över 60 sträcket!

image20


Alexander Sandsioe:

*No comments*

image21




Många är säkert besvikna på att det saknas inslag av modetips i dagens uppdatering, det vill jag ju verkligen inte att ni ska vara, så här kommer ett!

Byxorna jag tänkte visa passar perfekt till vardags men även vid orientering där klimatet är en nypa fuktigt. Viktig är att man inte använder underkläder och vill tipsa er att stoppa byxorna med en strumpa.

image23
Byxorna finns även i tjejmodell, går att köpa på slimglim.com för 299:-




Modemässa i Sundsvall, SWEDEN!

Under torsdagen begav sig teamet och jag ut på E4 för att färdas norrut med slutdestination Sundsvall.
Mellan den 11-13 april så kommer folk ifrån hela Sverige för att visa upp sig i diverse utstyrslar, alla med förhoppningen att sluta på den så otråvärda förstaplatsen.

Vi fick under helgen ett smakprov på framtida kollektioner som kommer pryda ett x-antal kroppar, tanken är att vi med en så lätt och helt korrekt litteratur som möjligt kunna sammanfatta den helgen här i Schweijdisarnas Blogg.
Men p.g.a tidsbrist och ett kollektivavtal som gör att vi modeskribenter inte får skriva mer än i 1h i sträck så blir det bara de absoluta topparna och mindre lyckade plaggen som får utrymme.

Då sätter vi igång!

Stockholm:
Vi hann snabbt snappa upp deras röda tråd, vilket var mycket vattenkammat backslick och en hel del after shave.
De må vara flickornas favoriter men att komma till denna mässa så oförberedd är och ska inte kallas något mer än ett rejält misslyckande. Hade året varit 2001 hade dem vunnit med hästlängder, men i år för de nöja sig med en första plats i någon larvig form av tävling i fäktning med plastpinnar.          :) :) :) :( :(  3 av 5

image13
Carl-Fredrik 17år, Back

Västernorrland:
All heder åt dem att dom ens ställer upp och försöker, men ack ack så fel det blir när man ser 17-åriga pojkar promenera in med SVEA-mössa, det känns väldigt lång bort och luktar väldigt mycket 2004.
Sista platsen är eran och den förtjänar ni verkligen.          :) :( :( :( :(   1 av 5


Värmland:
Inte nog med att dom pratar otäckt fult, de har ingen som helst kunskap inom detta område. Men jag vill ändå passa på att skicka ett stort tack till er, det är först nu efter den gångna helgen som jag förstår att det är ni (& S.Thorsson) som får Dax Vax att gå runt så de kan fortsätta med dess produktion av just Dax Vax.
Nog med superlativ, att ha Tiger-bälte med T-shirten instoppad bakom det är ingen större hit och som ni kombinerar det med jeansen instoppade i strumporna kan få Titanic att sjunka än djupare.         :( :( :( :( :( 0 av 5

image15
Bojkottat sedan -97.


Östergötland:
Det kan vara det bästa som hänt modevärlden sedan platåskorna dök upp på marknaden. Stilrent men ändå vågat, klatchigt men ändå retro. Modeikonen J. Westling lade naturligtvis grunden för denna succéartade debut, hans känsla för kläder och dess samhörighet med omgivningen är fenomenal. Dock ska vi strö lite salt i såren och inte ge dom högsta betyg. När man deltar i en modemässa som denna är det viktigt att båda könen tar sitt ansvar och presterar personbästa vid varje tillfälle, det är viktigt att alltid ha något som man kan förbättra för att på sätt inte stå still i sin utveckling. Tjejerna(?) svek och för högsta betyg måste båda parterna lyckas sammarbeta på ett så effektivt sätt som möjligt, men Östergötland vinner tävlingen utan egentligen någon som helst konkurrens.
:) :) :) :) :(  4 av 5




RSS 2.0