Vi drog ner på stan, med våran Sri lankan!

När solen skiner så stark, så klart och med en sådan enorm nästan obehaglig värme så kommer den smått kittlande känslan i mina fingrar, känslan av shopping, fint sällskap och shopping. Så jag och mina två noggrant utvalada vänner bestämde oss för att bege oss ner till staden och dess cetrum. Efter att vi strosat runt på stadens allra finaste gator under ett visst antal timmar så befann vi oss tillsist utanför en av stadens allra finaste skobutiker, med skor designade av sjävlaste Georg Turani. Skon som på senare år har blivit en allt viktigare accessoar, folk kan döma dig bara beroende på hur du knutit dina skor, så därför är det viktigt att du väljer skon som passar just dig.
Skon jag inhandlade passar mig och min partystyle perfekt, en festsko med det lilla extra helt enkelt!
Som ni kan se på bilden nedan så är sömarna handsydda med en sådan noggranhet att ordet perfektion fått en ny betydelse. Den lätt matta men ändå så klara och starka svarta färgen får skon att se befriande ut, skon andas frihet!
Skon finns i butik (skorätt 1059:-) redan nu, men ni får skynda er om ni vill få tag i denna vackra sko för butiken har redan fått in beställningar från skofantaster världen runt!





Saker du bör tänka på när du köper nya skor:
-
Välj sko efter din personlighet. (Fjortis = Vita finskor)
- Vad för färg du vanligtvis har på din byxor, och försök sedan att matcha dem.
- Hur dem har tillverkats, naturvänligt är ett stort plus!
- Priset, dyrast är inte alltid bäst och snyggast.





Tänkte avsluta detta inlägg med lite vacker poesi:

"När solen skiner är det lätt att förstå
Varför det tillslut blev vi två
Din fagra hy så blank och varm
Åh jag vill bara ha dig i min famn..."

En låga fylld med hopp och glädje har tänds!

Efter att jag för några dagar sedan lade upp alla korten på borden och beskrev dispyten som förekommit här på bloggen, så har många mycket skärrade läsare hört av sig och frågat hur just dom kan hjälpa till oss Schweijdisar och vårat skrivande.
Detta har skänkt nytt mod, och en än starkare motivation har fötts inom mitt så innan väldigt sargade hjärta.

Jag har bestämt mig! Nu ska jag ta Schweijdisarnas.blogg.se till en ny dimension, pengar kan inte mäta sig med eran värme som ni dag efter dag skänker mig och mina medarbetare!



Jag har fått in uppgifter om bloggen, som har spridit sig som en löpeld genom Linköping, även nu har nått dansarna.
Det glädjer mig något oerhört, det många kanske inte vet är att danstävlingar (gäller även bouletävlingar) avgörs och bedöms inte bara i sjävla utförandet, utan klädseln spelar en enormt viktig roll och är nyckeln till en lång och framgångsrik karriär.
Jag hoppas därför att många shaky-shaky flickor tar till sig mina tips!
Jag kan även erbjuda privatlektioner om sådant intresse infinnes.
(För mer info om pris osv. maila [email protected])

Dagens modetips (Danz)

Efter väldigt många vandringar genom danskorridoren med slutdestination French på Preem, så har jag uppfattat en väldigt slapp men dock så arrogant klädstil på nästan alla wanna be "So you think you can dance" flickor. Det måste ske en drastiskt förändring både på klädstilen och attityden mot pojkarna i huset mitt emot eran korridor. Talangen och viljan finns, ni ser slutet på junior tunneln och snart kan ni klassas som kvinnor. Jag tänkte hjälpa er på vägen genom att visa hur ni ska klä er för maximal framgång både på och utanför danssalarna!



Jens och Margitt valdes slumpmässigt ut för en drastisk makeover klädsstilsmässigt.


Ett vanligt fel många dansare gör - To much clothes


Några timmar senare, efter besök hos frisören och ett x-antal träningspass med Christer



Jens droppade de onödiga plaggen och blev dommarnas gullegris


Margitt slängde även hon av de onödiga plaggen, och slog genast igenom.
Numera är hon Head Singer för bandet Camel TO feat. E


Kort och gott - Mindre plagg - Framgång



För alla andra som inte finner någon som helst logik i att röra sig konstig till otäcka låtar, så har jag även till er lite tips om ett plagg som är en naturvänlig och väldigt diskret t-shirt. Passar bra till tebjudningar, shack VM och allt annat lungt och fint! T-shirten i sig har en väldigt lugnande brun nyans, vilket förhindrar upptäckten av fläckar. Men mitt ibland det lugna dyker fräcka och tuffa symboler upp, vilket tar bort lite av nördstämpeln som en t-shirt som denna lätt och ofta associerar till!


       Finns på Maxi (klädavdelningen) 129.50kr




Dagarna går och blogginläggen består?

Hej alla Schweijdisar!

Som ni har märkt så har blogginläggen minskat drastiskt på senare tid, vi vet att frustationen växer ikapp med de inläggstomma dagarna. Vi vill att ni ska veta att vi gör allt vi kan för att få skutan att plana ut igen, men vi vill med ett bestämt fotstamp i marken säga att vi INTE tolererar hot och personliga påhopp, som några av våra nära och kära fått utstå i skolan, på jobbet och ja till och med när dom strosar runt på stan. Det är inte deras fel att det inte har publicerats något inlägg under en längre tid. Problemet och även knuten som ska lösas ligger hos Mahmed Rélbaja, VD på Obol Investment, han lovade oss (mig) ett arvode för varje inlägg som publicerades. När detta inte infriades så hade(har) vi inget annat val än att bojkotta bloggen tills vidare.

Vi hoppas självklart Obol Investment och Mahmed Rélbaja kan ta sig i sina Dolce Gabbana kragar, och lösa det här problemet som uppstått så snabbt och smärtfritt som möjligt.

OBS. Detta inlägg skriver jag till er alla Schweijdisarnas.blogg.se läsare, betalt med de få pengarna jag har kvar på mitt konto tryggt beläget nere i Liechtenstein. Jag vill visa er hur mycket ni betyder för mig och Schweijdisarnas ovissa framtid. Dem kan ta våra pengar, men kom ihåg! Dem kan aldrig ta våran kärlek till varandra ifrån oss!
TILLSAMMANS ÄR VI OSLAGBARA!



Dessa två män, Hammad Lihmak (t.v) och Mahmed Rélbaja (t.h) är
ansvariga för den blott minimala updaten på bloggen.
FOTO: Visarcam_93





RSS 2.0